Marketing generalist & Projectmanager

Samen met Jean-Pierre is Lisa eigenaar van Conflow. Ze vervult in het team de functie van projectmanager en marketing generalist. Een marketing generalist is iemand die meerdere marketingdisciplines op hoofdlijnen beheerst. Voor Lisa is die definitie net iets te beperkend, want ze heeft zich ondertussen ook in een aantal disciplines gespecialiseerd. Cliché, maar wel waar: ze is een echte duizendpoot.

Naast Conflow houdt Lisa zich veel bezig met klimaat en gelijkheid. In haar vrije tijd kun je haar wandelend, rennend of fietsend in het bos vinden, of met haar neus in een boek.

Strateeg & Economisch psycholoog

Jean-Pierre is vanuit zijn achtergrond als economisch psycholoog al sinds 1997 professioneel en vol overgave bezig met publishing, marketing en strategie. Zijn specialismen zijn onder andere contentmarketing en publishing, (marketing)strategie, begeleiden van start-ups en community building. Hij kan als geen ander zuurstof blazen in jouw bedrijf en team.

JP wil graag zijn steentje bijdragen aan een duurzame en eerlijke wereld en hoopt in de toekomst steeds meer bedrijven te ondersteunen die écht impact willen maken. In zijn vrije tijd kijkt hij het liefst een hele goede sci-fi film of stapt hij op zijn racefiets.

Creative & Digital marketeer

Iris is sinds september 2020 onderdeel van het team van Conflow. Na lang zoeken vond Conflow in Iris de persoon die ze zochten. Daarnaast begint ze in 2022 aan een Pre-Master aan de Universiteit van Tilburg en treedt ze vaak op in het theater.

Haar rol bij Conflow varieert per project. Contentcreatie, social media beheer, e-mailmarketing, vormgeving, projectmanagement… Iris kan en doet van alles!

Freelance Senior Software Developer

Patrick is een Senior Software Developer. Hij heeft een eigen bedrijf, PH-F Consulting, waarin zijn expertise in het programmeren, het bouwen van websites en het beheren en onderhouden van servers centraal staat. Jean-Pierre en Patrick kennen elkaar al meer dan 20 jaar, uit de tijd van Xingo en HIFI.nl. Omdat de samenwerking destijds heel prettig was, werken we nog steeds heel graag samen met Patrick en is hij een van de freelancers die we als eerste bellen als we een klus hebben.

Freelance Visual- en Interaction Designer

Martin is eigenaar van ThreeCrumbs, waarin hij bureaus zoals Conflow helpt met het realiseren van digitale projecten. Door designs te maken, klanten te overtuigen en het development team te ondersteunen. Samen met Martin heeft Conflow al een aantal mooie projecten mogen realiseren, zoals Cheffed, SmartFarm en Domein-Registreren. Conflow werkt al langere tijd met veel plezier samen met Martin, mede door zijn fijne manier van communiceren én luisteren, maar vooral ook omdat de designs die hij oplevert gewoon erg goed zijn.

Naast zijn werk springt Martin graag op de wielrenfiets, vooral in de lente wanneer de lucht en kleuren nog fris en helder zijn.

Freelance Content Specialist

Rob en Jean-Pierre kennen elkaar al sinds de HIFI.nl dagen. Rob is daar nog steeds hoofdredacteur. Daarnaast werkt hij als freelancer voor verschillende opdrachtgevers, waaronder Conflow. Voor alles wat met tekst te maken heeft moet je bij Rob zijn. Inhoudelijke teksten, luchtige teksten, Engelse teksten, hij schrijft het allemaal. Zijn studie economie leerde hem dat hij het schrijfwerk het leukste vond en het rekenwerk liever aan medestudenten overliet. De minor journalistiek en master in communicatiestudies hielpen hem zich vervolgens voor te bereiden op zijn carrière als tekstschrijver.

In zijn vrije tijd kijkt Rob graag naar goede films en hij is een groot Robert de Niro fan.

Freelance sr. UX Designer & Usability Coach

David is UX designer geworden omdat de relatie tussen mensen en technologie hem fascineert. En omdat hij het als mijn missie ziet om websites, webshops, apps en digitale producten voor iedereen bruikbaar en toegankelijk te maken. Sinds zijn allereerste website design (een digitale folder met 8 pagina’s voor een autorijsschool in 1998) heeft hij een passie voor het ontwerpen van excellente gebruikerservaringen.

Naast zijn werk als UX-designer wordt David enthousiast van wielrennen en buiten zijn. David hoopt op een wereld waar we allemaal duurzamer leven en waar de welvaart beter wordt verdeeld.