Mensen. De gebundelde expertise van een collectief aan teamspelers.

Lisa Mulder
lisa

Marketing Generalist & Projectmanager

Samen met Jean-Pierre is Lisa eigenaar van Conflow. Ze vervult in het team de functie van projectmanager en marketing generalist. Een marketing generalist is iemand die meerdere marketingdisciplines op hoofdlijnen beheerst. Voor Lisa is die definitie net iets te beperkend, want ze heeft zich ondertussen ook in een aantal disciplines gespecialiseerd. Cliché, maar wel waar: ze is een echte duizendpoot.

Naast Conflow houdt Lisa zich veel bezig met klimaat en gelijkheid. In haar vrije tijd kun je haar wandelend, rennend of fietsend in het bos vinden, of met haar neus in een boek.

Marketing Generalist & Projectmanager
Jean-Pierre Joos
jp

Strateeg & Economisch psycholoog

Jean-Pierre is vanuit zijn achtergrond als economisch psycholoog al sinds 1997 professioneel en vol overgave bezig met publishing, marketing en strategie. Zijn specialismen zijn onder andere contentmarketing en publishing, (marketing)strategie, begeleiden van start-ups en community building. Hij kan als geen ander zuurstof blazen in jouw bedrijf en team.

JP wil graag zijn steentje bijdragen aan een duurzame en eerlijke wereld en hoopt in de toekomst steeds meer bedrijven te ondersteunen die écht impact willen maken. In zijn vrije tijd kijkt hij het liefst een hele goede sci-fi film of stapt hij op zijn racefiets.

Strateeg & Economisch psycholoog
Koen Mulder

Financieel administratief medewerker & Sales

Koen is sinds september 2022 onderdeel van het team van Conflow. Koen doet de financiële administratie en heeft een ondersteunende rol in onze sales. Maar hij ondersteunt ons ook regelmatig bij onderzoek en andere ad hoc klussen.

In zijn vrije tijd is hij op het voetbalveld te vinden. Hij voetbalt graag, maar gaat ook regelmatig naar wedstrijden van AJAX.

Financieel administratief medewerker & Sales
David Efdé

Freelance sr. UX Designer

David is UX designer geworden omdat de relatie tussen mensen en technologie hem fascineert. En omdat hij het als zijn missie ziet om websites, webshops, apps en digitale producten voor iedereen bruikbaar en toegankelijk te maken. Sinds zijn allereerste website design (een digitale folder met 8 pagina’s voor een autorijsschool in 1998) heeft hij een passie voor het ontwerpen van excellente gebruikerservaringen.

Naast zijn werk als UX-designer wordt David enthousiast van wielrennen en buiten zijn. David hoopt op een wereld waar we allemaal duurzamer leven en waar de welvaart beter wordt verdeeld.

Freelance sr. UX Designer
Patrick Houtman

Freelance Senior Software Developer

Patrick is een Senior Software Developer. Hij heeft een eigen bedrijf, PH-F Consulting, waarin zijn expertise in het programmeren, het bouwen van websites en het beheren en onderhouden van servers centraal staat. Jean-Pierre en Patrick kennen elkaar al meer dan 20 jaar, uit de tijd van Xingo en HIFI.nl. Omdat de samenwerking destijds heel prettig was, werken we nog steeds heel graag samen met Patrick en is hij een van de freelancers die we als eerste bellen als we een klus hebben.

Freelance Senior Software Developer
Martin van Kemenade

Freelance Visual- en Interaction Designer

Martin is eigenaar van ThreeCrumbs, waarin hij bureaus zoals Conflow helpt met het realiseren van digitale projecten. Door designs te maken, klanten te overtuigen en het development team te ondersteunen. Samen met Martin heeft Conflow al een aantal mooie projecten mogen realiseren, zoals Cheffed, SmartFarm en Domein-Registreren. Conflow werkt al langere tijd met veel plezier samen met Martin, mede door zijn fijne manier van communiceren én luisteren, maar vooral ook omdat de designs die hij oplevert gewoon erg goed zijn.

Naast zijn werk springt Martin graag op de wielrenfiets, vooral in de lente wanneer de lucht en kleuren nog fris en helder zijn.

Freelance Visual- en Interaction Designer
Rutger Wink

Freelance Marketing Specialist

Al sinds zijn studie Communicatie en Multimedia Design heeft Rutger een grote interesse in communicatie en marketing. In combinatie met de passie voor het web, social media en marketing helpt hij bedrijven een eigen identiteit te ontwikkelen en te realiseren. Een brede skillset en ervaring in een scala aan B2B organisaties maakt dat hij een breed profiel heeft.

In 2014 trok hij voor het eerst zijn stoute schoenen aan om te gaan reizen. Vanaf het eerste moment was hij hooked. Het duurde uiteindelijk nog eens 4 jaar voordat hij de stap durfde te maken tot Digital Nomad. Nu werkt hij als remote marketing specialist voor diverse klanten aan digitale, analoge oplossingen en marketingstrategieën vanaf verschillende locaties ter wereld.

Freelance Marketing Specialist
Ron van Dijk

Freelance Technisch Webanalist

Ron besloot in 2018 zich volledig te gaan richten op zijn eigen onderneming Dijkdoorbraak. Ron is een ervaren Webanalist met veel ervaring in de vrijetijds-, reis- en toerismesector. Daarnaast is hij een sterke media- en communicatieprofessional die bedreven is in Search Engine Optimization (SEO), E-commerce, Google Analytics, Usability en Content Management Systems (CMS).

Freelance Technisch Webanalist
Rob Nijman

Freelance Content Specialist

Rob en Jean-Pierre kennen elkaar al sinds de HIFI.nl dagen. Rob is daar nog steeds hoofdredacteur. Daarnaast werkt hij als freelancer voor verschillende opdrachtgevers, waaronder Conflow. Voor alles wat met tekst te maken heeft moet je bij Rob zijn. Inhoudelijke teksten, luchtige teksten, Engelse teksten, hij schrijft het allemaal. Zijn studie economie leerde hem dat hij het schrijfwerk het leukste vond en het rekenwerk liever aan medestudenten overliet. De minor journalistiek en master in communicatiestudies hielpen hem zich vervolgens voor te bereiden op zijn carrière als tekstschrijver.

In zijn vrije tijd kijkt Rob graag naar goede films en hij is een groot Robert de Niro fan.

Freelance Content Specialist
Paul Vermeulen

Freelance Beeldmaker

Paul houdt ervan om mooie dingen te maken, het liefste samen met andere mensen. Als freelance beeldmaker vertaalt hij het verhaal en de wensen van de klant naar professionele video’s en fotografie, voor diverse communicatie-uitingen. Hij houdt het overzicht en neemt graag de leiding in het creatieve proces waarbij hij de verschillende creatieve lijnen binnen een project met elkaar verbindt. Daarbij is oog voor detail een belangrijke waarde. Paul is blij als er een mooie samenhang terug te zien is in het eindproduct.

In zijn vrije tijd is Paul geregeld op de padelbaan te vinden, maakt hij graag muziek of trekt hij eropuit met de motor.

Freelance Beeldmaker