Wat we doen

One-stop digital marketing

Conflow is een full-service online marketeer: we bieden alles van een eenmalige actie mét impact – zoals een strategische e-mailcampagne of een fris redesign van je website – tot de volledige ontzorging van al jouw marketing- en communicatiebehoeften voor de korte of lange termijn.

Om dat te realiseren hebben we een gevarieerd pakket aan praktische middelen – van content- en e-mailmarketing tot webdevelopment en conversie-optimalisatie – én de expertise om dat effectief in te zetten! Bekijk ook hier een overzicht met tools en apps waar we veel mee werken

Onze werkwijze

strategie logo

Strategie

Samenwerken betekent op de eerste plaats dat we jouw ambitie en doelen scherp hebben. En ook de context begrijpen waarbinnen jouw bedrijf actief is. We beginnen dus altijd met een no-nonsense analyse van jouw strategie en werkwijze. Wat bepaalt jouw succes? En wat zit (verder) succes in de weg? Wat kost je nu alleen maar geld en levert je eigenlijk niets op? En, hoe verhouden acties en middelen zich tot elkaar? Kort na de strategiesessie leveren wij een overzicht van verbeterpunten voor jouw strategie en wat wij hier in kunnen betekenen.

Branding, OGSM, Business Canvas Model

planning_icon

Plannen en dóen!

Vanuit de analyse kunnen we snel volgende stappen zetten. Wil je samen met ons eerst terug naar de basis, dan kunnen we jouw branding en marketing strategie opnieuw uitwerken en vastleggen. Is dit niet nodig en moet er gewoon een nieuwe website komen? Dan beginnen we daar mee. Ook kunnen we samen de behaalde resultaten op jouw website optimaliseren, of het nu gaat om publishing of e-commerce. Of besluiten we heel concreet meteen te starten met de online marketing activiteiten zoals social media en e-mailmarketing? Dan zorgen we dat deze kanalen zo snel mogelijk up & running zijn en organiseren we jouw database, relaties en e-mailadressen. We passen segmentatie en verschillende filters toe om de juiste doelgroepen samen te stellen. Jouw online marketing wordt hier later (dynamisch) op aangepast.

Projectmanagement, website, e-commerce, contentmarketing, social media

analyse_icon

Analyse & optimalisatie

We zijn gek op data. Want marketing bedrijven is leuk, maar uiteindelijk willen we weten welke resultaten we behalen. Wat zien we gebeuren in termen van traffic, engagement, conversie en omzet? Op basis van periodieke analyse blijven we onze activiteiten stapsgewijs en continu optimaliseren. Dit betekent dus kort op de bal spelen en vanuit concrete, meetbare, actiepunten jouw resultaat verder verbeteren.

Conversie-optimalisatie, KPI's, analyse

Persoonlijke marketing

Onze aanpak is doelgericht, maar ook nuchter en persoonlijk. We worden onderdeel van jouw organisatie om met korte lijntjes en vanuit een zorgvuldig ontwikkelde vertrouwensband in volledige ontzorging van marketingbehoeften te voorzien. We gaan in gesprek, denken mee over richting & strategie, en zetten samen de juiste koers uit.

stategie icon

Marketingstrategie

Korte- en langetermijnvisie met doelstellingen, dashboards en tools voor meten en bijsturen.

content icon

Contentmarketing

Planning, productie en verspreiding van waardevolle content inclusief SEO/SEA (zoekmachineoptimalisatie).

mail icon

E-mailmarketing

Van eenmalige uitingen tot nieuwsbrieven en volledige B2B & B2C-marketing trajecten. Lees hier meer over e-mailmarketing.

web development icon

Website-ontwikkeling

(Re)Design, development en lancering van bestaande of compleet nieuwe domeinen.

funnel icon

Conversie-optimalisatie

De switch van een passerende lezer of bezoeker naar een waardevolle klant of lead.

social icon

Social media

Je merk of product promoten, bestaande klanten betrekken en (meer) brand loyalty creëren.

NU: gratis website scan

Iedere website, ook die van ons, heeft verbeterpunten. Dat kan een revisie van toon, stijl, ontwerp of inhoud zijn, maar ook een stap vooruit in vindbaarheid en gebruiksvriendelijk.

Maak nu gebruik van onze gratis website scan voor een indruk van de verbeteringen die we voor jou kunnen uitvoeren.