Tools en apps

Onze gereedschapskist

We werken bij Conflow met een veelheid aan apps en software. Dit zijn de ‘tools’ in onze kist. De belangrijkste bespreken we hieronder. We maken hierbij even onderscheid naar de programma’s die we intern (veel) gebruiken (*) en de systemen waar we uitgebreid ervaring mee hebben omdat onze klanten en partners daarmee werken. In de meeste samenwerkingen en projecten ontstaat een selectie uit en combinatie van de programma’s hieronder. 

Heb je vragen over het maken van keuzes, specifieke toepassingen, laat het ons gerust weten. 

 

Documentbeheer

wetransfer logo

Dit is een down- en uploaddienst waarmee grote bestanden (foto’s, muziek, presentaties en video ) tot twintig gigabyte verstuurd kunnen worden. 

dropbox logo

Een clouddienst voor het online opslaan van bestanden. Ze worden gesynchroniseerd tussen computers en mobiele apparaten. Er is veel mogelijk in het delen van bestanden tussen gebruikers.

google workspace logo

Google’s verzameling van ‘in the cloud’ tools, software en producten waarmee handig kan worden (samen) gewerkt.

lastpass logo

Voor een veilig en handig beheer van wachtwoorden. Het is even wennen, maar daarna bespaar je niet alleen tijd (en irritatie!) maar is je data ook (veel) beter beschermd.

Projectmanagement

jira logo

Jira wordt gebruikt voor het volgen van problemen en maakt bug-tracking en agile projectbeheer mogelijk. Wij hebben de meeste ervaring met Jiri opgedaan in samenwerkingen met technische teams.

monday logo

Projectmanagementtool waarmee taken, projecten en teamwerk beheerd wordt. Monday is een van onze favorieten omdat het heel overzichtelijk is, gebruiksvriendelijk en multifunctioneel.

thingslogo

Things is een app voor taakbeheer, die helpt om doelen te bereiken. Het is ontwikkeld op basis van ‘Getting Things Done’ van David Allen. Na jaren van stoeien met allerlei soorten to do lijsten werken we voor privé projecten permanent met Things.

toggl logo

Toggl is tijdregistratiesoftware. Om tijd te registreren en inzichtelijk te factureren werken we met Toggl, vaak in combinatie met Monday.

Met Trello werk je fijn samen, beheer je projecten en verhoog je productiviteit. Trello is een wolf in schaapskleren: als je je even verdiept in alle tips & trucs is het een heerlijke tool.

Relatiebeheer

Niet alleen een werkwijze maar ook een platform om integraal marketing, sales en klantenservice te organiseren. Het is even doorbijten om het goed te leren kennen, maar dan krijg je ook wat.

Platform voor marketingautomatisering en e-mailmarketing. Wij zijn Mailchimp Partner en hebben veel ervaring met zowel het opschonen en optimaliseren van zowel bestaande als nieuwe Mailchimp omgevingen.

Communicatie

Een sociaal intranet waarmee je handig communiceert en samenwerkt in een team. Wij hebben Hello Workspace gebruikt bij de 10 ‘lokale’ Quiets doorheen Nederland.

embrace logo

Een social intranet van het betere soort. Helpt organisaties bij het automatiseren van processen en het ontsluiten van kennis. Wij hebben Embrace geïmplementeerd bij Nymark Agency.

miro logo

Miro is een sterk visueel georiënteerd samenwerkingsplatform. Wij gebruiken het oneindig grote whiteboard Miro vaak: ideaal om afstand van elkaar, ideeen en informatie uit te werken. Een favoriet!

signal logo

Berichtenservices voor (oa) instantmessaging. Het is lastig om zonder Whatsapp te leven, maar we proberen het wel en stellen onze klanten altijd voor om Signal te installeren en gebruiken.

slack logo

Communicatieplatform voor teams. Handig, heel handig. Maar discipline in het team wat Slack gebruikt is noodzakelijk. 

zoom logo

Wij gebruiken verschillende soorten programma's voor video conferencing.

Website

adobe logo

Grafische softwarepakketten.

zeppelin logo

Zeppelin is een software omgeving om visuele ontwerpen te delen en hierop samen te werken.

wordpress logo

Software om allerlei soorten websites (en toepassingen hiermee) te bouwen. We hebben ondertussen veel ervaring opgebouwd met WordPress: zowel in eenvoudige toepassingen als complexe websites en -shops.

invision logo

Platform voor digitaal productontwerp, Invision helpt bij het optimaliseren van gebruikerservaringen.


Analyse

data studio logo

Datavisualisatie- en rapportageprogramma van Google. Een van onze favorieten!

google ads logo

Online advertentie programma van Google.

Google’s hulp bij onderzoek naar zoekwoorden en selectie van de juiste (zoek)termen.

google analytics

Ook dit is een dienst van Google en je kunt er statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerd weergeven.

hotjar logo

Hotjar gebruiken we voor de gedragsanalyse van het gebruik van websites. Geeft feedback via tools als heatmaps, sessie-opnames en enquêtes. Hotjar gaat over gedrag, dus we blijven voorzichtig met interpretaties.

semrush logo

Voor de analyse van organisch en betaald verkeer met functies voor oa zoektermonderzoek, website SEO audit, monitoring, linkanalyses, rank tracking, merknaam monitoring, social media monitoring en uitgebreide rapportages gebruiken wij met name Moz en Semrush.

Diversen

homerun logo

Gebruiksvriendelijk recruitment system. Niet sexy, maar zelfs bij het werven van één medewerker al de moeite waard. Tip: combineer met Linkedin en Indeed.

iwork logo

Apple’s software pakket met oa tekstverwerker Pages, het presentatieprogramma Keynote en het spreadsheetprogramma Numbers.

microsoft logo

Microsofts software pakket met oa tekstverwerker Word, het presentatieprogramma Powerpoint en het spreadsheetprogramma Excel.

social icon

Wij zijn, voor organische en betaalde activiteiten, met name actief op LinkedIn, Instagram, Pinterest en Facebook. We gebruiken de in de platformen aanwezige tools voor publicatie, advertising en analyse.

zendesk logo

Helpdesk software die we in verschillende projecten hebben geïnstalleerd en geïmplementeerd.

NU: gratis website scan

Iedere website, ook die van ons, heeft verbeterpunten. Dat kan een revisie van toon, stijl, ontwerp of inhoud zijn, maar ook een stap vooruit in vindbaarheid en gebruiksvriendelijk.

Maak nu gebruik van onze gratis website scan voor een indruk van de verbeteringen die we voor jou kunnen uitvoeren.