Cases

Conflow in actie

Wil je weten wat we concreet bij een aantal van onze klanten bereikt hebben? 
Lees dan een van de cases hieronder!

Case: Quiet

Van niets iets maken

Een goed voorbeeld van onze aanpak is de slinger die we van 2015 tot medio 2019  hebben mogen geven aan de opbouw van de Quiet Community’s door heel Nederland en Quiet als ‘merk’ voor lokale armoedeverzachting en versterking. Een echte ontdekkingsreis met leermomenten. 

Neem een kwartiertje en je krijgt een goede indruk van wat wij kunnen toevoegen aan jouw idee. 

Case: Cheffed

Een snufje marketing bij de verse maaltijd

Cheffed heeft het concept van de automatiek opnieuw uitgevonden: geen vette snacks, blikjes gesuikerde frisdrank of uitgedroogde broodjes, maar verse maaltijden in volledige porties. Door echte chefs in hun eigen keuken bereid, bomvol groenten en eerlijke, lokale ingrediënten uit de eigen streek. Gezond eten was nog nooit zo makkelijk.

Case: Domein-Registreren

Conflow als jouw interim marketingteam

Domein-Registreren is in de afgelopen 20 jaar gegroeid van een bureau voor webdesign tot een specialist in domeinregistratie, hosting en e-mailpakketten voor zo’n 15.000 klanten. 

Hoewel de groei in registraties wereldwijd over zijn hoogtepunt heen is, stond Conflow in het rare jaar 2020 mede aan de basis van een periode waarin tegen die ontwikkelingen in een stijgende lijn werd uitgezet – met dank aan een effectieve koerswijziging vanuit een nieuwe strategie.

Case: Xingo Publishing

Online pionier in de groeistuipen van het internet

Xingo Publishing mag je zien als voorloper van Conflow – of toch in ieder geval deels. De overeenkomst is dat Jean-Pierre Joos van beide ondernemingen een van de oprichters is.

Een deel van de kennis en ervaring die je via Conflow in kunt schakelen, is dus bij Xingo opgedaan. Daarom nemen we je graag eens mee in de expertise van deze Tilburgse uitgever van media in print en online.

Case: D&D Audio

Conversie uit online presence

D&D Audio is importeur en distributeur van high-end audioapparatuur: hoogwaardige producten voor de (betere) beleving van muziek en film. 

Om de online aanwezigheid te verhogen en daar ook effectief conversie en groei uit te halen, werd Conflow ingeschakeld als partner in marketing en communicatie.

NU: gratis website scan

Iedere website, ook die van ons, heeft verbeterpunten. Dat kan een revisie van toon, stijl, ontwerp of inhoud zijn, maar ook een stap vooruit in vindbaarheid en gebruiksvriendelijk.

Maak nu gebruik van onze gratis website scan voor een indruk van de verbeteringen die we voor jou kunnen uitvoeren.